【AV Q&A】點解日本AV男優咁多體位,但我一個都做唔到?

相信唔少巴打都幻想過,如果可以好似清水健咁持久,咁大隻就好啦!肯定啲女排到過海,等住俾我…!但點解十個男人,有十個都做唔到AV嘅所有體位呢?究竟係對方有問題,定係我有問題?

筆者睇過一個清水健嘅訪問,先發現原來佢日常生活係咁刻苦!佢每日八點就起身,第一件事就係飲一杯寶礦力、維他命B粉同埋其他補充劑,一路睇電視,一路進行20分鐘左右嘅肌肉訓練。以後早餐會好豐富?佢只係食啲納豆、番茄、香蕉補充一下體力,然後再飲好多藥物。唔講佢係AV男優,真係以為呢個係健身教練嘅早餐!

係拍攝片場預備期間,佢每次上場前都要肯定指甲唔會太長,只要生長左少少都要即刻剪左佢,以免傷到女優。雖然唔少女仔都覺得呢個行為非常暖男,但你又係唔係會日日留意你每一隻手指腳指甲嘅長度?

拍完片,佢都不忘鯨吞精胺酸藥粉同埋鋅粉,再去做返至少兩個鐘gym,確保自己舊舊肌肉都係結實。佢仲提醒,做AV男優一定要每日打飛機,令身體記得個種刺激感覺,如果唔經常射精,身體就會退化。筆者作為一個絲打,對於呢個咁專業嘅男優,真係心感敬配。

唔知各位巴打了解完清水健嘅節制生活之後,仲會唔會幻想自己成為清水健,日日夜夜巴黎鐵塔反轉再反轉?如果你真係想有男優咁嘅勁度,你又有冇恆心,滴酒不沾,日日狂食補充劑,做返兩三個鐘gym,就係為左可以做曬AV裡面嘅體位?筆者建議巴打絲打們都係FF 少陣,做返個普通人,唔好FF自己係清水健或者三上悠亞,滿足到自己之餘又滿足到對方,咪皆大歡喜囉。

文:男校女主筆

資料來源:AV男優清水健不藏私的6種日常性愛姿勢AV男優清水健的一日生活